Budinca din fulgi de secara / buding de copos de centeno

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
2 h 5 m

Un deliciu si foarte sanatoasa, nu contine zahar este foarte dulce de la stafide.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare45 min
Gătire1 h 20 m
  • BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO - Preparare etapa 1Intr-o tava unsa cu ulei, presara jumate din fulgi de secara.
  • BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO - Preparare etapa 2Presara jumate din stafide.
  • BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO - Preparare etapa 3Merele razuite pe razuitoarea mare, pune pe toate. Restul de stafide. Si alt rand de fulgi de secara.
  • BUDINCA DIN FULGI DE SECARA / BUDING DE COPOS DE CENTENO - Preparare etapa 4Laptele de soia amestecat cu uleiul si praful de sare, am incercat sa-l pun in asa fel sa ud toata suprafata.
  • Pune folie de nailon pe deasupra.
  • Introdu tava la frigider pentru 12 ore,deci pregati seara si noaptea la frigider.
  • Iar dimineata bagato la cuptor la 180ºC pentru 1h - 1h 20 min pana cand sa rumenit putin.
DDaniela B

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

20/02/2012

Trebuie sa o incerc

(0) (0) abuz