Budinca din fulgi de secara / buding de copos de centeno
Un deliciu si foarte sanatoasa, nu contine zahar este foarte dulce de la stafide.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare45 min
Gătire1 h 20 m
Intr-o tava unsa cu ulei, presara jumate din fulgi de secara.
Presara jumate din stafide.
Merele razuite pe razuitoarea mare, pune pe toate. Restul de stafide. Si alt rand de fulgi de secara.
Laptele de soia amestecat cu uleiul si praful de sare, am incercat sa-l pun in asa fel sa ud toata suprafata.
- Pune folie de nailon pe deasupra.
- Introdu tava la frigider pentru 12 ore,deci pregati seara si noaptea la frigider.
- Iar dimineata bagato la cuptor la 180ºC pentru 1h - 1h 20 min pana cand sa rumenit putin.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: