Blat de tort

BLAT DE TORT
Altele
8 porții
Foarte ușor
55 min
248 Kcal

Ingrediente

8
Cost estimat: 1.78 (0.22€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu cele 2 linguri de apa rece apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana ce se face bezea.
  • Galbenusurile se freaca bine cu uleiul si se incorporeaza usor in albusurile batute bine. Se adauga faina cu praful de copt cernute si se amesteca usor cu o lingura de lemn de sus in jos, iar la sfarsit cacaua si ea cernuta.
  • Se toarna compozitia intr-o forma de tort unsa cu margarina si tapetata cu faina sau mai simplu se foloseste hartie de copt si se introduce in cuptorul incins pentru cca. 25-30 de minute .
  • Dupa ce s-a racit se taie in 2 sau 3 felii si se umple cu orice fel de crema.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 248Kcal
  • Carbo: 31.8g
  • Grăsimi: 9g
  • Grăsimi sat.: 2g
  • Proteine: 9.1g
  • Fibre: 1.2g
  • Zahăr: 19.7g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (96g)
N Nely`s Blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 12
07/04/2015

E buna :))

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/02/2015

Mia fost de folos. o retta pe care oricine o poate face in casa si nu e deloc costisitoare la indemana orcui

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/12/2014

Super folosesc doar aceasta reteta de blat de tort

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/10/2014

Foarte tare a iesit super super , o sa ramana reteta mean de acum incolo ! Merci

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/01/2014

Este bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/01/2014

Foarte bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
30/12/2013

Super

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
24/12/2013

Bine teteta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/11/2013

Nu stiu cum iese dar o sal incrc

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
23/11/2013

Buna de tot

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 12