Petitchef

Rafaelo

Este o reteta foarte usoara,rapida si perfecta ptr musafiri.

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca bine untul (la temperatura camerei) cu zaharul pudra ,pana se face ca o spuma,dupa care adaugam restul ingredientelor,laptele praf,nuca de cocos si foile de napolitane amestecam din nou foarte bine.
  • Daca compozitia este prea moale se da 20-30 de min la frigider dupa care se modeleaza bilute pe care le trecem prin nuca de cocos.


Poze

Rafaelo
Rafaelo - poza 2
Rafaelo - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

03/01/2014

Foarte bune!!!si uroe de facut:))

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Abia astept sa le savurez maine seara...........

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/07/2013

Arata foarte bine dar nu inteleg ce trebuie sa fac cu napolitata...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/02/2014

ESTE OK

(0) (0) Abuz
16/11/2013

Superba si simpla e reteta iasa f bine

(0) (0) Abuz
27/08/2013

Au iesit f bune

(0) (0) Abuz
14/12/2011

Super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Verrines cu raffaello (fără gătire)
Verrines cu raffaello (fără gătire)
4 porții
5 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Flan de cocos la multicooker
Flan de cocos la multicooker
8 porții
3 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează