Parjoale moldovenesti

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se amesteca toate ingredientele inafara de pesmet si de ulei. Se formeaza in mana bilute de carne care se dau prin pesmet si se aplatizeaza apoi cu palma.
- Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc pe o parte, apoi pe cealalta pana sunt rumenite bine si sunt facute inclusiv in interior. Se servesc cu paine, cu cartofi pireu sau cu salata.
- Mie imi place sa le mananc intr-un sfert de bagheta, care o tai in doua si adaug pe ele rosii taiate cubulete, amestecate cu usturoi zdrobit si niste cascaval razalit. Apoi bag sandwich-ul rezultat la cuptor cam 10-15 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Parjoalele sunt felul meu preferat din copilarie !
am gătit această rețetă
anonymous
O voi incerca -pare ok
am gătit această rețetă
anonymous
Fara usturoi e kk.
am gătit această rețetă
A
ARDE2009
Fff interesant!imi place ''razalit'' mai mult decat......razuit
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioase.Super bune
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune!
am gătit această rețetă
anonymous
Au iesit foarte bune
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Woow !
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune ,,, am facut si eu mi-au iesit perfect
am gătit această rețetă