Iată o rețetă grozavă anti-risipă pentru a folosi vinetele: rulouri de vinete în friteuza cu aer! Am ales să le umplem cu mozzarella și piept de porc afumat, dar puteți încerca să le faceți și cu șuncă presată și parmezan. În mai puțin de 20 de minute, veți avea delicioase „involtini” de vinete, cu o crustă ușor crocantă și o umplutură fragedă. Faceți această rețetă urmând pașii de mai jos :-)
Cât timp pot păstra rulourile de vinete ? Aproximativ 2 zile la frigider, într-un recipient ermetic.
Ce pot folosi în loc de bacon? Speck sau șuncă fiartă, coppa, răsfățați-vă!
Ce pot folosi în loc de mozzarella pentru a face rulouri de vinete ? Orice brânză care se topește va fi potrivită, Comté, Scamorza, Emmental...
Ai nevoie de sare pentru a pregăti rulouri de vinete în friteuza cu aer? Dacă folosiți piept de porc afumat ca umplutură, vă sfătuim să evitați sărarea pentru a preveni ca felul de mâncare să fie prea sărat.