Roşii cu brânză şi plante aromatice la cuptor

Roşii cu brânză şi plante aromatice la cuptor
Antreuri
1 porții
Foarte ușor
20 min

Este o reţetă simplă si delicioasă de vară

Ingrediente

1

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Roşiile se taie felii de jumătate de cm. Dovleceii la fel dc le folositi.

    Brânza se pasează cu furculita, se amesteca cu verdeata taiată foarte mărunt, condimentele si se amesteca totul bine.

    Se unge tava cu putin ulei rezistent la temperaturi mari sau se foloseste foaia de copt (după părerea mea uleiul e mai sănătos).

    Se pun felii de dovlecel, deasupra rosii, deasupra brânza. Sau cu brânză intre ele, cum doriti.

    Se introduce tava în cuptorul preîncins, la foc mic-mediu.
    Se lasa cam 5-10 minute, cât brânza se înceapă să se topească. Legumele rămân semicrude.

    La rosiile coapte coaja se detaseaza foarte usor, ceea ce pe mine mă deranjează un pic în orice mâncare. De aceea, dupa ce le-am scos din cuptor am îndepartat pielita (în poză sunt încă cu pieliţa, sigur că nu mai arată aşa bine dc o scoatem).

    Se indeparteaza foarte usor, dar dc nu aveti nici o problema cu ea, lasati-o acolo :).
BBlossomofanewlife

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Puneti si 2 catei de usuroi. Mama, mama!

abuz

anonymous

Bune savuroase

abuz

anonymous

Suuper si dietetic=excelenta reteta

abuz

anonymous

Pare bun o sa incerc

abuz

anonymous

Pare bun ! Sa le lasam cu coaja !

abuz

anonymous

Fbun,gustos

abuz

anonymous

Fb

abuz

anonymous

KK

abuz

anonymous

Pare foarte gustoasa

abuz

anonymous

Superrrrrrrrr

abuz
  • pagina 1 / 2