Se taie marunt o ceapa si se pune la prajit usor, fara sa se rumeneasca in unt. Se adauga carnatul taiat rondele (sau jumatati de rondele :) )Se lasa pe foc foarte mic mestecand din cand in cand.
Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Se adauga in cratita de pe foc impreuna cu 1 litru de apa in care s-a dizolvat o lingura de bulion si una de delicat.
Se lasa pe foc potrivit pana se moaie cartofii.Cand e gata se opreste focul si se adauga deasupra patrunjel verde.
Nu ma incanta deloc carnatul ala prajit cu ceapa si apoi fiert in mancare. Daca vrei mancare de cartofi cu carnati de ce nu-i prajesti separat si-i pui lamga mancarea de cartofi la masa? Daca vrei mancare de cartofi cu afumatura atunci poti fierbe in mancare niste coasta afumata, scarita afumata, oase garf afumate sau niste cotlet afumat. Bulionul intr-adevar trebuie pus la sfarsit pentru ca vor ramane tari cartofii daca e pus de la inceput.
Comentarii (30):
Se spune *amestecand,nu vrea nimeni mancare mestecata in farfuria lui. Reteta simpla si cu siguranta gustoasa !
Tare de tot
Rapida
Nu ma incanta deloc carnatul ala prajit cu ceapa si apoi fiert in mancare. Daca vrei mancare de cartofi cu carnati de ce nu-i prajesti separat si-i pui lamga mancarea de cartofi la masa? Daca vrei mancare de cartofi cu afumatura atunci poti fierbe in mancare niste coasta afumata, scarita afumata, oase garf afumate sau niste cotlet afumat. Bulionul intr-adevar trebuie pus la sfarsit pentru ca vor ramane tari cartofii daca e pus de la inceput.
Bun bun
Super
Multumesc, cu unt iese fffff buna.
O mancare gustoasa si rapida excelenta in secolul vitezei!
Buona
Super