Carnati cu spanac la cuptor
Carnati, spanac, oua.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Ungeti cu unt o tava de cuptor.
- Bateti 7 oua intr-un castron si adaugati laptele sau smantana. Amestecati-le usor.
- Puneti bucatile de paine pe fundul tavii de cuptor.
Turnati compozitia de oua si lapte/smantana peste paine, amestecati-le usor. Lasati 20 minute sa se imbibe compozitia cu painea. Adaugati deasupra un strat de branza rasa (jumatate din cantitatea de branza). - Caliti ciupercile si ceapa si puneti-le deasupra branzei rase. Caliti putin spanacul si puneti-l deasupra stratului cu ciuperci si ceapa. Adaugati bucatile de carnati (bacon sau sunca). Turnati restul de branza rasa.
- Bateti cele 3 oua ramase si turnati deasupra. Dati tava in cuptorul incins la 170 grade aproximativ 45 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: