Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Paste cu ardei și brânză proaspătă
-
Quiche de ardei si chorizo
-
Sos de ardei roșu (alternativă la hummus, guacamole sau tapenadă)
-
Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
Preparare
Preparare5 min
Gătire20 min
- Se curata legumele, se spala, se taie ceapa julien, ardeii se taie in bucati mai marisoare. Se incinge uleiul intr-o cratita si se pune ceapa si usturoiul ca calit, dar foarte putin, dupa care se adauga ardeii. Se soteaza repede si daca se doreste se pot adauga rosiile curate de coaja si taiate in cuburi mici. Se adauga frunza de dafin si ierburile de Provence. Se lasa sa se patrunda legumele la foc mic, dar sa nu se inmoaie prea tare. Se serveste fie calda, fie rece, cu frunze de busuioc tocate, ca garnitura sau simpla.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: