Petitchef

Fursecuri cu dovleac - de post

Altele
6 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cernem faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea intr-un castron.
  • Adaugam margarina taiata cubulete mici si framantam pana avem un aluat sfaramicios.
  • Adaugam zaharul, dovleacul si coaja de portocala, apoi stafidele si nuca. Amestecam bine toate ingredientele.
  • Intr-o tava unsa cu margarina punem gramajoare de aluat la distanta de minim 5 cm.
  • Nu uitati sa incingeti cuptorul inainte.
  • Se coc 10-15 minute la 190 grade.


Întrebări:




Comentarii:

Carmen, 19/08/2017

Foarte bune!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Carmen, 24/11/2017

Delicioase!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri spiralate cu diamante
Fursecuri spiralate cu diamante
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
4 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează