Ingrediente: 4 felii de cotlet de porc circa 400 grame cirese 500 ml vin rosu dulce-parfumat o jumatate de ceasca de otet 1 lingura boabe de mustar 1 frunza de...
Ingrediente: jumatate de cana perle de tapioca 3 cani lapte -10 linguri de zahar 2 oua -1 praf de sarea esenta de vanilie -100 ml smantana dulce 30 g unt
Ingrediente: 1 ceasca orez,de preferinta basmati(sau sa fie orez ce ramane bob de bob dupa fiert ) 2 cesti apa o ceapa mare,taiata solzisori 2 oua ulei...
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat si fara piele 2 lingurite de condiment "5 arome" 2 linguri de sos de soia "dark" 2 linguri de sos de chilli picant 2...
Ingrediente: Pentru 2 pizza mari (adica tava rotunda cu diametrul 36 cm) Aluat: 500 gr faina 250 ml apa calduta 25 gr drojdie proaspata (sau 1 lingurita drojdie...
Ingrediente: Pentru sos: 500 ml piure de roșii 1/2 ceapă mică ulei de măsline extra virgin Pentru chiftele: 200 gr carne tocată de porc 200 gr carne tocată de...
Ingrediente: Ingredientele necesare: 1 kg de mere 2 cani de faina 1 cana de zahar 1 cana de lapte 1 pahar de ulei 3 oua 1 plic praf de copt 1 plic zahar...
Ingrediente: pentru caramel: 200 g zahar 200 ml frisca Blat: 5 oua 200 g zahar pudra 4 linguri de apa rece 150 g faina 1 plic praf de copt Pentru glazura alba...
Ingrediente: 1 kg dovlecei, apox. 5 bucati 1 ceapa 1 morcov mare 1 bucata de telina putin ulei de masline 1 l bors apa 1 cub concentrat de legume smantana...
Ingrediente: 100 g faina neagra 100 g faina alba 100 g mix de alune macinate 1 plic praf de copt 1 plic zahar vanilat de Bourbon 80 g zahar 125 g unt 2...
Ingrediente: pt umplutura: 1 kg de branza 2 oua 150 g zahar 1 iaurt mare 2 linguri de smantana punem deasupra: cuburi de unt 3 oua batute, 3-4 linguri de...
Ingrediente: 1 paine panini 2 felii de somon afumat 4 felii de mozzarella Cateva fire de marar 50 gr sos de rosii 3 linguri de crema de branza Cateva frunze de...
Ingrediente: 250 g faina 25 g zahar 2 g sare 5 g drojdie 30 g unt 40 g ou 120 g apa calduta 12 g lapte praf degresat(skim milk) Umplutura de mere: 1 mar 2...