Cunoasteti gustul unic ale batoanelor "Turo Rudi" (originara din Ungaria, a aparut la noi si sub numele Dots)? In acest tort am combinat si eu acele gusturi inedite de cacao, branza de vaca si lamaie. Reteta o am de pe site-ul stahl.hu.
Pentru blat am amestecat cu mixerul 3 oua, 90g de zahar, 90g de faina, 1 plic praf de copt, 20g de cacao si l-am copt 15 minute.
Pentru crema am mixat 500g branza de vaca, 250g zahar pudra, 1dl smantana, zeama unei lamaie, 2 plic zahar vanilinat. Pe foc mediu am incalzit pana la dizolvare 1 lingura de gelatina alimentara in 1 dl apa si am pus la racit. Am batut spuma 200ml frisca Hulala. Am mixat toate acestea si am pus crema obtinuta pe blat. Am pus totul in frigider pentru o zi.
Decorul cu buline de cacao nu mi-a iesit asa de bine, dar dupa ce l-am gustat am si uitat de buline :-)))).