Petitchef

Conopida cu pesmet

Conopida cu pesmet
Exista retete pe care le mostenim si e MUSAI sa le ducem mai departe ... asta e una dintre ele :)
O mostenesc de la mama soacra si vreau sa o duc mai departe, pentru ca e exceptionala (chiar daca nu e tocmai sanatoasa ;) )

*** scuzati calitatea pozelor, deocamdata aparatul e in moarte clinica, iar ele sunt facute cu telefonul ... noroc ca face poze, altfel eram eu in moarte clinica :))) ***


Asadar ... am desfacut conopida in buchetele, le-am spalat bine, si le-am pus la fiert in apa cu sare
Separat, am pus pesmetul cu putin ulei si sare si le-am perpelit impreuna
Cand conopida a fost fiarta (dar nu terci!:D), am scurs-o si am pus cu grija buchetelele in pesmet
Le-am intors si le-am sucit pe acolo pana a intrat pesmet peste tot
Pe unde n-a intrat, l-am bagat eu cu forta :D
Iar aceste este rezultatul final! Noua ne place tare, tare mult!
Am servit langa aripioare de pui acum, dar merge si langa o friptura de porc suculenta!
POFTA BUNA!








Comentarii:

08/12/2013

Suna bine retetea. Eu voi manca aceasta conopida fara unt, deci ca si mancare de post. Sper sa iasa buna.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu maioneza si iaurt
Conopida cu maioneza si iaurt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Conopida – „Varza cu studii superioare” Conopida – „Varza cu studii superioare”

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează