Exista retete pe care le mostenim si e MUSAI sa le ducem mai departe ... asta e una dintre ele :)
O mostenesc de la mama soacra si vreau sa o duc mai departe, pentru ca e exceptionala (chiar daca nu e tocmai sanatoasa ;) )
*** scuzati calitatea pozelor, deocamdata aparatul e in moarte clinica, iar ele sunt facute cu telefonul ... noroc ca face poze, altfel eram eu in moarte clinica :))) ***
Asadar ... am desfacut conopida in buchetele, le-am spalat bine, si le-am pus la fiert in apa cu sare
Separat, am pus pesmetul cu putin ulei si sare si le-am perpelit impreuna
Cand conopida a fost fiarta (dar nu terci!:D), am scurs-o si am pus cu grija buchetelele in pesmet
Le-am intors si le-am sucit pe acolo pana a intrat pesmet peste tot
Pe unde n-a intrat, l-am bagat eu cu forta :D
Iar aceste este rezultatul final! Noua ne place tare, tare mult!
Am servit langa aripioare de pui acum, dar merge si langa o friptura de porc suculenta!
POFTA BUNA!
Comentarii:
Suna bine retetea. Eu voi manca aceasta conopida fara unt, deci ca si mancare de post. Sper sa iasa buna.